7 Tips van De Kleine Linde

1. Wandelen in het bos naast ons huis (we hebben een paar kortere wandelingen gemaakt en er is een kaart voor langere afstanden)

2 In Gorssel lekkere hapjes en een drankje halen (bij bijvoorbeeld het Gorsselsche Kaashuys of de traiteur in Gorssel. Op ons terras kan je heerlijk zitten – vooral tussen 16u en 18u staat de zon volop op het huisje. 

Gorssel is een gezellig dorpje met veel dorpse winkels en cafeetjes. Meer info: https://www.gorssel.nl

 

 

3. Naar Zutphen fietsen (7 KM)) langs boerderijen en over water. Gezellige stad met veel sfeer en veel plekjes om te lunchen of koffie te drinken. Het Koelhuis, Bakkerij De Driekant en het Genietcafe zijn enkele favorieten van ons. 

4. Fietsen (of rijden) naar Deventer. Via het pondje bij Wilp (april – sept) langs de IJssel is helemaal een mooie route. Deventer is als Hanzestad super gezellig en net wat grootstedelijker. Met veel leuke straatjes, winkels en restaurants. Bierbrouwerij – cafe / restaurant Davo is onze favoriet!

5. Museum More in Gorssel bezoeken (realisme in een erg mooi gebouw, met een hele mooie plek om koffie te drinken. En wie weet eet je daarna wel in het bruisende Loetje.

6. Een plons nemen in zwembad De Boskoele (in de zomermaanden), letterlijk naast ons huis. Of tennissen op 200m afstand (baan te huur). 

7. Je maag kan je na al deze activiteiten vullen door naar een van de restaurants in de omgeving te gaan. 

Sluit Menu