INSPIRATIE & ONTSPANNING

De dagen, uren en minuten zijn vaak zo gevuld; met je werk, gezin, familie, vrienden en allerlei praktische zaken. Hoe lekker zou het zijn om een paar dagen helemaal niets te moeten en volledig je eigen plan te trekken? Los van alles opladen in een heerlijk tiny boshuis vlakbij Zutphen en Deventer? Inspiratie opdoen, relaxen en met als optie extra’s erbij die het voor jou nog waardevoller maken?  Het eten en drinken is ook voor je geregeld… Dat kan nu, bij De Kleine Linde…

LOS

Je verblijft in ons heerlijke tiny boshuis. Jouw eigen plek, naast het bos maar niet afgelegen. Ik (Charlotte) … woon ernaast en ben je host deze dagen :). Als ZZPer organiseer ik veel (inspiratie) bijeenkomsten. Vuurtjes aanwakkeren is wat ik zo graag doe.

En energie kan je ook goed uit jezelf, inspirerende woorden uit boeken of podcasts en … de natuur halen. Ik leg alle ingrediënten klaar voor de perfecte setting van jouw mini retraite – en jij kiest welke je wanneer wilt gebruiken.

INSPIRATIE & VERDIEPING

In het huisje liggen podcasts en oefeningen van verschillende professionals voor je klaar. De professionals hebben een heel mooi aanbod online staan. We hebben verschillende onderdelen eruit gepikt die je – als je daar behoefte aan hebt – vanuit je huisje op je eigen tempo kan doen. In het huisje liggen diverse boeken en tijdschriften, een muziekboxje, yogamatje en een meditatie kussen.

Wil je persoonlijk en/of dieper ingaan op jouw focus? Dan kan je een van de coaches vragen om je intensiever te begeleiden. Kies daarvoor een van de coaches en programma’s; klik op ‘COACHES’ voor meer info.

ETEN & DRINKEN

Dagelijks ontvang je een kratje met eten en drinken – daar hoef je niets voor te doen (behalve soms opwarmen). Je kan kiezen tussen een detox kratje, een extra gezond kratje (minder koolhydraten, kleinere porties en veel groente en fruit) of het lekkere Achterhoek kratje (lokaal, rijk en gezond). Vrijwel alles is biologisch en vegetarisch en aangepast op jouw (di)eetwensen.

ALLEEN OF SAMEN

Het programma is ideaal om alleen te volgen. Echt, het zal je veel geven. 

Maar misschien wil je het wel samen met een vriendin delen? Dat kan ook zeker. Als je dat wilt dan kunnen we het ook zo regelen dat je en samen bent en ook voor jezelf onderdelen doet.

PRAKTISCH

Data: 2 nachten – 3 dagen naar keuze van 15.30u (dag 1) tot 15.00u (dag 3) * Eerder aankomen of later vertrekken kan vaak – laat het me even bij het reserveren als je dat zou willen.

Boeken: via De Kleine Linde en geef dan aan dat je voor de retraite boekt – dan neem ik contact op voor de verdere invulling.

Locatie: Gorssel – De Kleine Linde

Kosten: €325,- voor 1 persoon & €475,- voor 2 personen – incl. BTW. excl. extra coaching o.a.

Inclusief;

 • 2x ontbijt, lunch en avondeten (geef ik in een kratje  zodat je het op je eigen moment kan eten)
 • inspirerende en ontspannende podcasts en oefeningen van de Moederacademie & Onlineontspannen
 • leenfiets
 • wandel –en fiets routes vanuit het boshuisje 
 • stilte wandeling 
 • yoga matje en meditatie kussen
 • inspirerende boeken in het huisje over langzaam, simpel leven, mindfull moederschap, ‘bosbaden’ en meer.
 • de mogelijkheid om fijne extra’s als paardencaching, een massage of een beauty behandeling erbij te boeken (doe ik voor je)
 • …… en alles wat De Kleine Linde nog meer te bieden heeft

EXTRA BIJ TE BOEKEN

Wil je deze kans grijpen door met een coach net wat dieper ingaan op wat er bij jou speelt en waar je wat mee wilt? Dat kan, onderstaande coaches werken graag (online of ter plekke) met je tijdens deze dagen (en daar omheen). Na je boeking kan je je voorkeur aangeven welke coach bij je past (natuurlijk kan ik met je meedenken).

NB Wil je ook een massage, gezichtsbehandeling of iets anders heerlijks? Veel is mogelijk – Let me know!

SANNE // intuïtief coach

Als intuïtief coach voed, stimuleer en faciliteer ik moeders om het meeste uit zichzelf, het leven en het moederschap te halen. Om je persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen, vanuit je hart te gaan leven en een leven vol energie, zelfliefde, geluk en zingeving te gaan leiden. Zodat jij hier niet alleen de vruchten van plukt, maar je dit ook voorleeft aan je kind(eren) en dit veel positief effect heeft op je omgeving – en misschien zelfs de wereld.

 

Mijn podcasts met inzichten en oefeningen kan je volgen tijdens de retraite, dat is onderdeel van het reguliere programma. Ook kan je (deels tijdens de retraite) meedoen aan de Online training Heel & Droom  / Moederacademie: €79,- incl. BTW.

Wil je er nog meer  en op maat uit halen? Dan kunnen we samen op ontdekkingstocht gaan en geef ik alles wat ik in me heb en stel jou rake vragen. Waardoor je bij de diepste kern van jezelf uitkomt. Waar je de antwoorden kunt vinden die voor jou kloppen. Zodat je de stappen in de voor jou juiste richting kunt zetten.

 

Als je in een coachingstraject stapt, heb je mij zo’n 3 a 4 maanden lang tot je beschikking, krijg je opdrachten, meditaties en andere vormen van inspiratie mee en ga je ook nog een reading of opstelling volgen. Onze coachingsessies zijn in principe online, maar je bent ook welkom aan mijn keukentafel in Leeuwarden. Je kan voor de retraite starten zodat ik wat oefeningen mee kan geven voor tijdens de dagen in De Kleine Linde en daarna gaan we verder.

 

Plan een gratis en vrijblijvend inzichtgesprek in om samen te kunnen ontdekken of het de bedoeling is dat wij samen gaan werken (en zo niet: wat ik je dan kan meegeven wat jou vanaf dit punt verder gaat helpen), via deze link: https://calendly.com/demoederacademie

ERNA // zelfzorg coach

In mijn avontuur als moeder, pedagoog, trainer en coach van gezinnen, moeders en professionals heeft op retraite gaan mij ontzettend veel gebracht. En ik doe het om die reden nog ieder jaar. Ik weet zeker dat jij het ook als waardevol zult gaan ervaren.

Lees hier meer over mij en mijn ontdekkingstocht van strenge harde werker naar zachte vertrager mét ambitie: https://zelfzorgprofessional.nl/over-erna/en hier: https://mentalize.nl/over-ons/erna-poolman/

Tijd voor jezelf, uit je dagelijkse routine geeft je een kans om het contact met jezelf te verdiepen, verstevigen en herstellen. En dit maakt je veerkrachtig en opmerkzaam voor je eigen wijsheid.

  

Mocht je het prettig vinden om aanmoediging, richting, en deskundige begeleiding te ontvangen bij jouw avontuur tijdens en/ of na jouw MAMA retraite dan is bij mij het volgende mogelijk:

 

 • Voor en tijdens jouw MAMA-retraite: 30 minuten zoom/ telefonische coaching ter voorbereiding en het bepalen van jouw focuspunt voor jouw retraite + 60 minuten live coaching tijdens je retraite bij jou op locatie in het huisje of in het prachtige buitengebied van Gorssel: € 100,-

 

 • Na jouw MAMA-retraite: op maat gemaakt coachingstraject 4, 6, of 8 sessies op locatie in Eefde (Gelderland) of via Zoom. Je zet hiermee het geleerde en ervarene voort in je dagelijks leven. Ik help je te leven vanuit vertrouwen, zachtheid en mildheid voor jezelf, te zien waar jij jezelf nog belemmert en geef je de tools om vriendelijkere keuzes te maken en nieuwe gewoontes in praktijk te brengen (en houden): € 240 – € 480,-

TJITSKE // PAARDENCOACH 

Kom je ook via het paard contact maken met je gevoel?

Even voorstellen…

Kasper (Shetland pony 2016) is een jong maar stevig persoontje. Hij laat zich niet van de wijs brengen, maar brengt wel graag wijsheid over. Hij is slim, nieuwsgierig en contact gericht. Met zijn 1 meter schofthoogte voelen mensen zich al gauw veilig in zijn buurt.

Kasper heeft in zijn jonge leven al menig weideconflict opgelost. Hij loopt graag voor de menwagen, houdt van buitenrijden en laat zich gewillig borstelen door jonge kinderen. Als pony in de coaching zet hij zijn eerste stappen.

Tjitske Ypma (1977) is journalist, communicatie-adviseur en in 2020 opgeleid als paardencoach. Ze beheert sinds 2018 Ponyclub Eefde, waarin veel mensen op allerlei manieren contact maken met paarden en pony’s. Omdat dit zoveel goeds brengt, was Tjitske benieuwd naar de wereld die hierachter schuil gaat. Ze volgde in 2020 bij Caprilli paardencoaching de basismodule paardencoaching, in 2021 gevolgd door een cursus kindercoaching. Ook volgde Tjitske online coachingscursussen en las ze over paarden- en mensen ontwikkeling en communicatie.

Zelf mama van twee kinderen naast een werkend bestaan, weet Tjitske hoe lastig het soms is bij jezelf stil te staan. “Paarden helpen je te ontspannen en spiegelen emoties die er leven. Ze hebben geen boodschap aan het hoofd, ze reageren op de energie in je lijf. Dat lijkt niet altijd handig, maar is het uiteindelijk wel. Pas als hoofd en lijf weer één zijn, zul je succes hebben.”

“Mijn coachingsstijl is mensen zich op hun gemak te laten voelen en ruimte bieden voor wat er speelt. Heel open kijken we wat er op dat moment speelt. We benoemen dit, zonder teveel woorden. Het gaat om het voelen.”

Omdat Tjitske nog niet lang bezig is als paardencoach, krijgen de eerste 5 deelnemers in 2021 25% korting op een sessie van € 60 (voor circa een uur). We gaan hiervoor naar een beschut weitje in de buurt . 

Sluit Menu